Kirjoittamisen ilosta



Olen kirjoittanut blogeja säännöllisesti vuodesta 2006 lähtien. Minulla oli omat kotisivut ja Uuden Suomen Puheenvuoro- alusta käytössä. Sanoin Usarin blogin ja kotisivut(oli suljettuna jo kauan aikaa sitten) irti tämän vuoden keväällä. Kyllästyin. Mihin? Muutamaan henkilöön joilla ei ollut mitään muuta tarkoitusta kuin v….ilu. Viilailu…😊

Koitetaan nyt tällä itselleni uudella alustalla ja innolla. Jos se tästä lähtisi. Eiköhän se aihealue ole jatkossakin politiikkaa, yhteiskuntaa ja ehkä urheilua, no, ihan mistä itse haluan kulloinkin kirjoittaa. Ilman velvoitteita tai pakkoa. Kun on jotain sanottavaa, niin kirjoitan. Tykkään kirjoittaa. 

En ole, enää, minkään puolueen jäsen. Otan kantaa siltä pohjalta. Olen tauolla politiikasta. Tauko voi kestää pitkään. Määräämättömän ajan, kunnes toisin päätän. Vapauttavaa. 

Kommentointi blogissa lienee jatkossakin mahdollista, koska se on reilua. Mutta vänkäämiseen en edelleenkään rupea. Kun ei ole pakko. Eikä huvitakaan. Eri mieltä saa olla, mutta sitä voi tehdä myös rakentavasti. Koitan itse opetella siihen mihin muita tässä kehotan, mutta opettelu on edelleen kesken. Matkalla.

Koska opettelen tätä uutta alustaa, näkymä voi olla ”kökkö”. Mutta testaamalla oppii. Palautetta saa antaa ja vinkkejä. Tiksis! 







Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit