Twitter-kupla

 

Tässä parisen päivää sitten bongasin somesta(Twitter) linkin, joka kertoi otsikollaan Reissumies- leivästä. Siinä uutisessa oli kyse kampanjasta, jossa käsittääkseni haluttiin nostaa esille syrjäytyneet nuoret. Erinomainen ja kannatettava asia.

Itse luin otsikon, jossa asia tuotiin esille tällä kulmalla:  "Reissumies poistaa reissumiehen kuvan leipäpusseista" (https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/38739990-9651-4317-bcf4-e4c3b57b5f80)

Kun sitten kommentoin asiaa siten, että asia(kuvan poisto) ei minuun vaikuta mitenkään, koska en muutenkaan syö ko.leipää, sai twiittini aikaiseksi reaktion. Sain osakseni, varmaan ihan aiheesta, kommentteja joissa olin "tyhmä, öyhö ja muutenkin mistään mitään ymmärtämätön".  Aika osuvia ja paikkansa pitäviä. Olen varmasti kaikkea tuota.

Sen johtopäätöksen kuitenkin tein, että sillä varsinaisella syyllä twiitilleni eli että en siis pidä ko. leivästä, ei ole eikä ollut mitään merkitystä. Sillä oli, että twiittini koettiin tietyllä taholla juuri sellaiseksi kuin mitä entiseltä perussuomalaiselta nyt voi odottaakin ja että täytin nuo odotukset.

Some on jännä paikka. 

Teen myös toisen johtopäätöksen. Tulen vähentämään twiittejäni murto-osaan entisestä ja harkitsen vakavasti poistumista Twitteristä. Loppujen lopuksi, se on itselleni pääasiassa viihdekanava. En tarvitse sitä politiikkaan ja edustan Twitterissä vain omia mielipiteitäni. Myös vääriä.

Te, jotka olette aina oikeassa- kivaa jatkoa Teille. 

Kommentit

Suositut tekstit